הרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס
לטמפורה –
כוס קמח תופח
חצי כוס קורנפלור
מלח
פלפל שחור
ביצה אחת
בערך כוס מים
לרוטב-
כפית שום כתוש
4 כפות צ'ילי מתוק
2 כפות דבש
מיץ מחצי לימון
3 כפות סויה
2 כפות טריאקי
מעט מים
איך מכינים-
נערבב את כל המרכיבים של הטמפורה. עד לקבלת תערובת סמיכהכמו טחינה.
נוסיף חזה עוף לקערה עם הטמפורה. נשים במקרר לרבע שעה.
נחמם שמן עמוק. נטגן היטב את חזה העוף עם הטמפורה.
נכין הרוטב חמוץ מתוק-
נחמם ב2 כפות שמן שום כתוש. נוסיף את כל שאר המרכיבים ,נערבב היטב ונוסיף קצת מים.
נעביר את העוף המטוגן ונערבב היטב.
אפשר לקשט בבצל ירוק ושומשום.