עוגת גבינה שמנת ב- 10 דקות הכנה
להכין תבנית קפיצית קוטר 22או 24
הרכיבים-
200 גרם פתי בר שוקולד
50 גרם חמאה מומסת
4 אריזות שמנת חמוצה של פעם (או רגילה )
3/4 כוס סוכר
אריזה אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים
ציפוי –
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג
רבע כוס חלב
להגשה –
שוקולד מוס עם פירות יער קפואים
איך מכינים –
נערבב חמאה מומסת עם פתי בר טחון.
נהדק לתחתית התבנית על גבי נייר אפיה משומן.
נקח קערה גדולה ונעביר לתוכה את השמנת.
נערבב עם כל הרכיבים – סוכר,אינסטנט וביצים.
נעביר מעל הביסקויטים.
נכניס לאפיה תנור מחומם 180 מעלות 50 שעה אפיה.
נקרר היטב את העוגה.
נקציף שמנת עם חלב ואינסטנט.
נמרח על העוגה ונקשט בשוקולד ופירות יער