בצק הפלאים שלי!! ללא סוכר! ללא ביצים!ללא מרגרינה!!
בצק מהיר!! וקליל!!
קרדיט מתכון מאת – נעומי ברוכין
הרכיבים-
שש כוסות קמח (כוס חד פעמי חמה)
שתי כפיות אבקת אפיה
כוס ורבע מים רותחים
כוס ורבע שמן
כף תמצית ווניל או סוכר ווניל
איך מכינים –
לערבב את הקמח ואבקת האפיה ואחכ את הנוזלים ואז מתקבל בצק רך!!ונעים!!לעבודה!!!מבלי להשהותו במקרר, ישר לעבודה!
ואם במקרה הבצק יוצא יבש להוסיף עוד מים רותחים! אל דאגה!
להכין כל עוגיה – מגולגלות או אחרות .
מילויים שונים
למלא בכל מילוי שאתן אוהבות.
אני מילאתי תמרים קינמון גרידת תפוז ואגוזים. שוקולד השחר ופיצוחים או קוקוס.
חלווה ופיסטוקים. כל מיני ריבות.
לגלגל לרולדה ועם סכין חדה לחתוך פרוסות אבל לא עד הסוף. אין צורך להבריש ביצה.
להניח על נייר אפיה בתבנית ולאפות על חום של 180 לעשרים עד שלושים דקות.
מה שתקבלו זה ארבע רולדות בינוניות וכעשרים וחמש עד שלושים עוגיות.
ולפזר מעל אבקת סוכר.
לשמור בכלי שאפשר לסגור אותו, לשבוע.
נעומי