לביבות גבינה, או גביניות, אבל השם המדויק -סירניקי
מאת – לודמילה קושניר
הרכיבים-
500 גר גבינה למילוי או אפייה טבורג (סוג טוב טעם או כנען או תבור)
חצי כפית מלח
שקית סוכר וניל
2 ביצים
3 כפות סולת
איך מכינים-
מערבבים טוב טוב את כל הרכיבים.
מכסים עם ניילון נצמד ומשאירים במקרר חצי שעה -שעה
מחממים שמן במחבת . יוצרים עיגולים בעזרת רינג או בידיים.
.טובלים בקמח אורז או בקמח רגיל ומטגנים על אש בינונית 30-40 שניות כל צד
מגישים עם שמנת חמוצה/ריבה/ממרח שוקולד .