מתכון לעוגת תפוזים בחושה הכי עונתית וקלה
עוגת
תפוזים בחושה
מתכון מאת- סיון סקטר
הרכיבים-
5 ביצים ללא הפרדה
כוס שמן
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
2 וחצי כוסות קמח תופח
2 סוכר ווניל
כפית א.אפיה
כף אינסטנט פודינג ווניל
איך מכינים-
מקציפים את הביצים עם סוכר וניל מוסיפים סוכר בהדרגה שמן בזרם חלש מיץ ושאר מצרכים מוזגים לתבנית עם חור
אני הכנתי בחד פעמית עגולה משמנים טיפה .
אני ממליצה לשים ניר אפיה מעל העוגה בהתחלת האפיה 10 דקות ראשונות ואחר כך תורידו זה ע"מ שלא יהיו סדקים .
אופים בחום בינוני 170 35-45 דק או עד שרואים שהעוגה אפויה בעזרת קיסם שיוצא יבש ממרכז העוגה.
לאחר שהעוגה מוכנה מוצאים מהתנור מרטיבים עם קצת מיץ או סירופ סוכר – לא חובה
ומפזרים קוקוס
בהצלחה
ערב טוב לעורכת המתכון, במצרכים כתוב להכנת העוגה אבקת אפייה וגם כף אינסטנד פודינג ווניל,
אין טעות ?? בתודה מראש על מענה, מרים.
מה שכתוב