עוגת ביסקויטים
מתכון מאת – הגר דהן
הרכיבים-
ביסקויטים פתי בר חבילה גדולה 500 גרם
להרטבה-
כוס נס קפה
להכין נס קפה כמו שאתם שותים
כפית נס
2 כפיות סוכר
לקרם-
2 שמנת מתוקה
5 כפות סוכר
כוס חלב
2 פודינג וניל
500 גרםגבינה לבנה 9%
גנאש-
שוקולד מריר 150 גרם חצי קופסה שמנת מתוקה
איך מכינים-
להכין נס קפה כמו שאתם שותים
כפית נס
2 כפיות סוכר
מים רותחים לערבב
להקציף טוב את השמנת עם חלב ואינסטנט
להוסיף גבינה 9 אחוז להמשיך להקציף
לקחת בסקויטים פתיבר להרטיב אותם
7 שניות בנס קפה ולסדר על תבנית מלבנית 20/30
לקחת חצי מכמות הקרם ולמרוח
שוב פעם לקחת בסקויטים לטבול ולסיים את הקרם
להכין גנאש-
150 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
להמיס המיקרו
כשזה רותח להוסיף רבע כפית נס קפה חצי כפית דבש ולערבב היטב
לקרר מעט ולזלף מעל העוגה.
להכניס למקרר