עוגת פרג רכה רכה
הכינה- סילבי אילוז
הרכיבים-
4 ביצים
200 גרם חמאה מומסת /או 3/4 כוס שמן
1/3 כוס חלב או מים
כוס ורבע סוכר
שקית סוכר וניל
קורט מלח
כוס ורבע קמח תופח
כוס פרג טחון טרי
גרידה מלימון
איך מכינים-
מפרידים ביצים
מקציפים חלבון עם חצי מהסוכר
בקערה אחרת טורפים את החלמונים ואחר מוסיפים את שאר הרכיבים.
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת ומעבירים לתבנית עגולה 24 או 26 בקוטר או 2 אינגליש
אפייה 180 מעלות 30-40 דקות עד יציבות במרכז העוגה .
ציפוי גנאש שוקולד –
100 גרם שוקולד
חצי אריזה שמנת מתוקה /פרווה
אפשר לערבב את כל הרכיבים יחד כתערובת עוגה בחושה ללא הפרדת ביצים .