מתכונים מהירים צמחוני

מתכון לכרובית מטוגנת

Lian dvir zadok

כרובית מטוגנת בציפוי פנקו

מתכון מאת – ליאן דביר צדוק

הרכיבים

כרובית

4 ביצים

מלח

פלפל שחור

מעט צ'ילי

כורכום

פירורי לחם פנקו

איך מכינים

כרובית שלמה להשרות חצי שעה במים ומלח
לחתוך לפרחים ולבשל בסיר עם עד שהכרובית מתחילה להתרכך לשים לב שלא תתבשל יותר מידי!
לסנן ולחכות שיתקרר.
בקערה לערבב  4 ביצים, מלח פלפל שחור מעט כורכום צילי גרוס ואם יש עוד תבלין שאתן אוהבות אז תוסיפו ז
לערבב הכל טוב טוב. יחד עם פרחי הכרובית.
לחמם שמן בסיר עמוק
לצפות כל פרח בפירורי פנקו או פירורי זהב
ולטגן בדיוק כמו שניצל.
להגיש ליד צילי מתוק ולטרוף😋
בהצלחה 💛

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *