כרובית מטוגנת בציפוי פנקו
מתכון מאת – ליאן דביר צדוק
הרכיבים –
כרובית
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט צ'ילי
כורכום
פירורי לחם פנקו
איך מכינים –
כרובית שלמה להשרות חצי שעה במים ומלח
לחתוך לפרחים ולבשל בסיר עם עד שהכרובית מתחילה להתרכך לשים לב שלא תתבשל יותר מידי!
לסנן ולחכות שיתקרר.
בקערה לערבב 4 ביצים, מלח פלפל שחור מעט כורכום צילי גרוס ואם יש עוד תבלין שאתן אוהבות אז תוסיפו ז
לערבב הכל טוב טוב. יחד עם פרחי הכרובית.
לחמם שמן בסיר עמוק
לצפות כל פרח בפירורי פנקו או פירורי זהב
ולטגן בדיוק כמו שניצל.
להגיש ליד צילי מתוק ולטרוף😋
בהצלחה 💛