הפשטידת כרוב הכי קלה וטעימה שתכינו ותאכלו אין מישהו שלא טועם אותה ומבקש מתכון😋
המתכון מאת – elinoy bella shiloah
הרכיבים –
1 כרוב לבן גדול
4 ביצים
5 כפות גדושות של מיונז
1 גביע אשל או גיל
1 גביע שמנת חמוצה
1 שקית אבקת אפייה
5 כפות גדושות של קמח
פלפל ומלח
איך מכינים –
את הכרוב חותכים ל 4 ומתחילים לחתוך את הכרוב לרצועות בינוניות, להוסיף כפית מלח לערבב היטב ולהניח בצד.
בקערה נפרדת נערב – 4 ביצים, 5 כפות מיונז גדושות, 1 גביע גיל/אשל, 1 גביע שמנת ולערבב הכל להוסיף מלח פלפל לפי העין או הטעם ולערבב שוב לאחר מכן להוסיף 1 שקית אבקת אפייה ו 5 כפות מלאות של קמח ושוב לערבב. את כל התערובת הזו נערבב יחד עם התערובת של הכרוב עד לאיחוד.
לשמן תבנית שמתי בתבניות אינגליש קייק. ולאפות על תנור שחומם מראש על 170 מעלות.
בתאבון ❤️
ערב טוב לעורכת המתכון, הכמות מיועדת ל- 3 תבניות אפייה ?? בתודה מראש, מרים.
מה אפשר לשים במקום האשל והשמנת בשביל שיהי'ה פרווה?
קרם קוקוס