עוגות

מתכון לעוגת תפוזים גבוהה והכי טעימה

 

מתכון לעוגת תפוזים/תבנית 24
גבוהה מאוד
מאת – ג'ודית בן חיים

הרכיבים-
6-7 ביצים L
1+ 1/2 כוס סוכר
תמצית וניל
גרידת לימון+גרידת תפוז
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
איך מכינים-
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב להוסיף את החלמונים וגרידת /תפוז לימון וניל
לאחר מכן
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן , ומיץ התפוזים

ולהפסיק את פעילות המיקסר ולהוסיף את הקמח והאפיה לקפל ללא גושים תערובת חלקה (להיזהר לא לשבור את המרקם.
ולאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני 160 מעלות ללא טורבו עד שהעוגה יציבה בערך 50 דקות או שעה.
בהצלחה ובתיאבון❤️

 

תגובות 2

  1. שלום אמא מבשלת, הייתי רוצה אם זה אפשרי, האם אפית בתבנית עם 3 רגליים,ללא שימון הצבנית אלא רק בתחתית והפכת את התבנית.מירי
    תודה על התשובה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *