לביבות /קציצות עדשים חומות
מאת – סיון סקטר
לצמחוניים גם לאלו שלא
ממש טעימים חובה לאכול עם מתבלים.
הרכיבים-
כוס וחצי עדשים חומות
חופן כוסברה
בצל
שום כתוש
סלסלה פטריות
3 כפות פירורי לחם
3 ביצים
קצת כמון
פפריקה מלח פלפל
איך מכינים-
מטגנים את הבצל עם הפטריות לקצוץ ולהוסיף לבצל.
את העדשים החומות בערך כוס וחצי מבשלים עד ריכוך ומסננים
מוסיפים כוסברה בצל ופטריות מטוגנים ו שום כתוש .
מערבבים הכל יחד מניחים במקרר כחצי שעה.
מטגנים עד השחמה ללא שמן עמוק.
אפשר לאפות על ניר משומן בתנור 180 מעלות עד להשחמה