קציצות עם אטריות כל התבשיל בסיר אחד
המתכון
מאת – טלי דוידוב
הרכיבים –
מצרכים לקציצות
500 גרם בשר טחון
1בצל גדול קצוץ
4 גבעולי סלרי קצוץ דק
חצי חב פטרוזיליה קצוצה
3 כפות קמח מצה/ פירורי לחם
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית כורכום
2 כפות שמן
כפית אבקת שום.
לרוטב
בצל
מלח כורכום
מרק כוף
פטרוזילה
חבילה אטריות
איך מכינים–
לערבב הכל בקערה את הירק אפשר לטחון בבלנדר
ולהוסיף לבשר את התבלינים ומעט שמן ולערבב היטב.
לרוטב:
לקצוץ בצל 1 גדול ולטגן עם 3 כפות שמן
להוסיף תבלינים:
כף מלח שטוחה
כפית כורכום
כף מרק עוף
2 כפות פטרוזיליה קצוצה/ יבשה
להוסיף 4 כוסות מים ולגלגל קציצות ולהכניס למרק לבישול 15 דקות.
400 גרם אטריות דקות.:
להוסיף את האטריות לקציצות כעבור 15 דקות ( להוסיף מים במידת הצורך לגבהה התבשיל .
לעטוף בנייר אפייה)ולסגור עם מחסה סיר.
עד 15 דקות בישול סהכ 30 דקות)