מתכון לחוח תימני
מתכון ללחוח.
יעל אליאב
הרכיבים –
1 קג קמח
1.5 כפות מלח
3 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
בין 7 ל 8 כוסות מים פושרים ( השתמשתי בחד פעמי חם )
איך מכינים –
לערבב ביד את הכל , ואחכ במיקסר שכל הגושים יעלמו .
הבלילה צריכה להיות דיי דלילה .
לכסות ולתת לנוח 20 ד
לאחר שהבצק נח , להוסיף שקית אבקת אפיה ולערבב שוב .
הטיגון, מחבת טפלון איכותי .
לרסס מעט שמן ,לשפוך במצקת למחבת להמתין שיבצרו חורים . לכסות במכסה דקה ולהוציא .
לאחר כל טיגון לקרר את המחבת במים קרים .
בהצלחה .
לחוח פצצה.
מתאים למילויים מלוחים כמו בולונז / טונה או
מתוקים כמו ריבה ואגוזים ועוד ועוד…