לביבות תפו"א מתפצפצות בפה /
אריאלה גולדמן
כ 15 יח
הרכיבים-
6 תפו"א בינוניים מגוררים גס על פומפיה
בצל מגורר על פומפיה
חופן ממש נדיב של עלי סלרי+גבעולים קצוצים דק
3 ביצים L
כוס פירורי לחם לבנים/בפסח תחליפו חצי כוס קמח מצה
מלח,פלפל שחור גרוס,
כפית גדושה כורכום
כף גדושה אבקת מרק עוף
איך מכינים-
מערבבים הכל בקערה.
ליצור כדורים עם כפות הידיים ,לשטח,
לטגן מ 2 הצדדים עד הזהבה יפה
להבה בינונית
הכוונה לפירורית לחם?
כן