עוף

פסטרמה מחזה עוף

דליה בן חמו
פסטרמה מחזה עוף…ממולץ קר או חם
לכריכים או תוספת טעימה..
מאת – דליה בן חמו
הרכיבים –
חזה עוף שלם חצי קילו
כף גדושה טריאקי
2 כפות קטשופ
 כפית פפריקה
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל
מעט דבש
2  כף שמן זית
כ 1/2 כוס מים
איך מכינים –
מערבבים הכל ומשרים את העוף עם התבלינים
כמה שמשרים את התערובת ברוטב כך יותר טוב
במחבת פסים..לצרוב משני הצדדים כרבע שעה עד 20 דקות..עד השחמה והתקשות קלה של חזה העוף..לא לייבש..!
בשיטה אחרת ומומלצת אם לא ממהרים ,ניתן לצרוב היטב משני הצדדים ולהכניס לתנור חם לכרבע שעה..
לשים בכלי לכסות בנייר אפייה ואלומיניום לפחות כרבע שעה, החום יוצר אטימה וחזה עוף עסיסי ולא יבש
דליה בן חמו
דליה בן חמו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *