עוגות קינוחים

עוגת גבינה אפויה וקלה להכנה

 

Oranit hruch

עוגת גבינה אפויה וקלה להכנה

  • תמיד טעים

מאת – Oranit hruch

 

מתכון לתבנית עגולה 26 סמ

הרכיבים

6 ביצים

כוס וחצי סוכר לבן

2 סוכר וניל

4 כפות קדושות קורנפלור

3 כפות גדושות פודינג וניל

750 גרם גבינה לבנה

1 שמנת חמוצה בטעם של פעם

אפשר רגילה

איך מכינים

מפרידים חלמונים וחלבונים

בקערה 1 להקציף

חלבונים עם כוס סוכר ו2 הסוכר וניל בהדרגה עד שיוצא קצף יציב ולא קשה

 

בקערה 2 להקציף

חלמונים עם חצי כוס סוכר עד שהסוכר נמס

להוסיף את שאר המצרכים גבינה שמנת קורלמפור פודינג וניל שתצא עיסה אחידה ללא גושים .

 

מוסיפים את החלבונים שהקצפנו בתנועה של עטיפה שיצא עיסה אחידה בעדינות !

יש לשמן את כל התבנית עם מעט שמן עם מברשת

מחממים תנור מראש 200 מעלות

בתבנית של התנור להוסיף מים ולהניח על התבנית עם המים את תבנית העוגה

למשך חצי שעה 200 מעלות

ועוד חצי שעה 160 מעלות

לא לפתוח את התנור למשך שעה שהעוגה תישאר בתנור .

להכניס למקרר לכמה שעות ובתאבון

תגובות 4

  1. תקשיבי…שפו שפו שפו…הכל תי את העוגה ..וואווו..הוספתי לה מעט גרידת לימון והשתמשתי בסוכר חום..כל כך קלה להכנה כל כך טעימה ..מזל ששמרתי את המתכון ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *