פשטידת כרובית הכי קלה להכנה
המתכון מאת – Adi Elfasy
הרכיבים-
כרובית בינונית
4 כפות קמח
חצי שקית אבקת אפיה
4 ביצים
בצל גדול
כרבע כוס שמן לשימון
4 כפות מיונז
רבע כוס של פירורי לחם
כף גדושה של אבקת מרק בצל או פטריות
מעט פלפל
מעט מלח
איך מכינים-
מפרקים את הכרובית לפרחים ,מכניסים אותה בתוך קערה עם קצת מים
ומכניסים את הקערה למיקרו למשך 6 דקות עד שהכרובית רכה אבל לא רכה מידי.
בינתיים משמנים תבנית בינונית ומפזרים עליה את פירורי הלחם.
כאשר הכרובית מוכנה מסדרים אותה על התבנית .
מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות ושמים בצד.
לוקחים קערה ומערבבים בה את הקמח,אבקת אפיה, ביצים,מיונז, אבקת מרק
את הבצל המטוגן ,מלח ופלפל ושופכים על התבנית בה מסודרת הכרובית.
מכניסים לתוך התנור על חום בינוני למשך 35 דקות או עד שהפשטידה משחימה.