הכי טעים ♡
בורגול ❤
אריאלה גולדמן
הרכיבים –
בצל
2 שיני שום
2 עגבניות
כף רסק
פפריקה
פלפל שחור
מלח
כוס בורגול גס
איך מכינים –
לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף 2 שיני שום כתושות , 2 עגבניות גדולות מגוררות על פומפיה, כף רסק עגבניות ולטגן כמה דקות.
לתבל בחצי כף פפריקה,חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח
להוסיף כוס בורגול גס עם 2 כוסות מים. להביא לרתיחה,להנמיך להבה ולבשל כ 15-20 דקות.
להסיר מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 15 דקות ואז לערבב עם מזלג
ולהגיש עם סלט ירקות חמצמץ