בוריקיטס מהירים וטעימים
מאת – אסתר סמרנו
הרכיבים-
3ו חצי כוסות קמח
100 גרם חמאה.
חצי כוס שמן.
רבע כפית מלח.
שלושת רבעי כוס מים פושרים
למלית: תפוח אדמה מבושל למעוך.
קובייה גבינה בולגרית .
חופן גבינה צהובה או קשקבל מה שאוהבים
ביצה
איך מכינים-
מערבבים את מרכיבים הבצק עד שמתקבל בצק חלק.
מערבבים מרכיבי המלית לתערובת אחידה.
מרדדים דק. קורצים עם כוס עיגולים גדולים וממלאים במלית.
סוגרים לחצי ירח.
מורחים ביצה ושומשום.
ולאפות 180 מעלות כחצי שעה.