עוגת שכבות נס קפה ושוקולד
מאת – נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאים לתבנית בינונית 20/30
הרכיבים –
לבצק:
½-2 כוסות קמח
½ כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה L
כפית תמצית וניל
למילוי –
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4כוס קמח
2ביצים
כוס שוקולד צ'יפס
כפית ת.וניל
3 כפות נס קפה
ציפוי –
100 גר שוקולד מריר
2 כפות שמן
איך מכינים –
הבצק – לערבב היטב ולשטח בתבנית בינונית,
הבצק מעט מתפורר תהדקו טוב טוב
לשכבת הנס קפה:
½ כוס סוכר
½ כוס שמן
3/4 כוס קמח
2 ביצים L
כוס שוקולד צ׳יפס
כפית תמצית וניל
3 כפות נס קפה
לערבב הכל ולשטח מעל הבצק
לאפות בתנור שחומם מראש למשך 180° 25 דקות
לקרר את העוגה
לציפוי:
להמיס 100 גר׳ שוקולד מריר/חלב
עם 2 כפות שמן
למרוח מעל העוגה
לקישוט :
אגוזים /בוטנים קצוצים
באהבה נועם זיגדון 💞
האם במקום השמן אפשר חמאה?
אפשר לקבל כמויות של חמאה?
לבצק, שכבת השוקולד ולציפוי.
כן