מאפים עוגות עוגיות קינוחים

עוגת שכבות פריך נס קפה ושוקולד

נועם זיגדון

עוגת שכבות נס קפה ושוקולד
מאת – נועם זיגדון

כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאים לתבנית בינונית 20/30

הרכיבים

לבצק:

½-2 כוסות קמח
½ כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה L
כפית תמצית וניל

למילוי –

חצי כוס סוכר

חצי כוס שמן

3/4כוס קמח

2ביצים

כוס שוקולד צ'יפס

כפית ת.וניל

3 כפות נס קפה

ציפוי –

100 גר שוקולד מריר

2 כפות שמן

איך מכינים

הבצק – לערבב היטב ולשטח בתבנית בינונית,
הבצק מעט מתפורר תהדקו טוב טוב

לשכבת הנס קפה:

½ כוס סוכר
½ כוס שמן
3/4 כוס קמח
2 ביצים L
כוס שוקולד צ׳יפס
כפית תמצית וניל
3 כפות נס קפה

לערבב הכל ולשטח מעל הבצק
לאפות בתנור שחומם מראש למשך 180° 25 דקות

לקרר את העוגה

לציפוי:

להמיס 100 גר׳ שוקולד מריר/חלב
עם 2 כפות שמן
למרוח מעל העוגה

לקישוט :
אגוזים /בוטנים קצוצים

באהבה נועם זיגדון 💞

תגובות 2

  1. האם במקום השמן אפשר חמאה?
    אפשר לקבל כמויות של חמאה?
    לבצק, שכבת השוקולד ולציפוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *