רוגלך במילוי אגוזים.
נטליה חן ניסנוב
הרכיבים –
לבצק –
350 גרם קמח תופח ,
1 סוכר וניל,
1 שמנת חמוצה ,
200 גר חמאה רכה
למילוי-
כוס אגוזים טחון
כוס סוכר
סוכר וניל
חלבון
איך מכינים-
מערבבים כל המרכיבים לבצק.
מכניסים לקירור שעה.
מחלקים ל- 4 עיגולים
כל עיגול מרדדים ומחלקים למשולשים.
שמים בקצה המשולש כפית מלית.
מגלגלים לרוגלך
אפייה 170 מעלות 25 דקות
הי.ניראה מעולה.אבל אני אשמח לדעת מה אפשר במקום שמנת חמוצה .לפרווה.
שמנת פרווה קרם קוקוס