ספגטי ברוטב עגבניות בסיר אחד / אריאלה גולדמן
** הספגטי ללא בישול מקדים .הוא מתבשל ברוטב עצמו **
הרכיבים-
שמן
כורכום
בצל
פלפל חריף
5 שיני שום
רסק עגבניות אריזה קטנה
כף סילן
מלח,פלפל שחור
כף פפריקה
250 גרם ספגטי
איך מכינים –
~ לחמם 5 כפות שמן עם חצי כפית כורכום ולהזהיב בצל פרוס דק ,חצוי
~ להוסיף פלפל אדום חריף, יבש שלם ו 5 שיני שום שלמות. לטגן קלות.
~ להוסיף קופסת רסק עגבניות קטנה,כף סילאן, חצי כף מלח,
חצי כפית פלפל שחור גרוס,כף פפריקה. לטגן כמה שניות ולהוסיף פנימה חבילת ספגטי קטנה 250 גר .
~ למלא מים רק עד כיסוי הספגטי ,להביא לרתיחה ,להנמיך ללהבה בינונית ולכסות את הסיר .לבשל עד שהספגטי רכים.
~ לערבב עם מזלג