חמין אחרון לעונה
מתכון קל וממש טעים
החמין המושלם שלי
מאת – אילנית יובוב גבאי
הרכיבים –
קילו וחצי בשר צוואר או צלעות
חתוך קוביות גדולות
מלח
פלפל שחור
בצל גדול
שעועית שימורים -או מושרה
חומוס שימורים- או מושרה
כוס גריסי פנינה
אריזה רסק עגבניות קטנה
4 תפוחי אדמה
ראש שום חצוי
פלפל חריף לפי טעם
כמון
פפריקה מתוקה
איך מכינים –
מטגנים בצל ובשר .
מסדרים כל שאר הרכיבים בסיר .
מוסיפים מים עד גובה התבשיל.
לכסות לבשל שעתיים על אש נמוכה .
ואחר כך פלטת שבת ,
או לתנור כל הלילה על 100 מעלות
אני לא נוגעת בתנור לא פותחת את הסיר ולא מוסיפה מים.
תהנו…..