רולדת שוקולד וקצפת
מתאים גם לפסח
טובה ניסים
הרכיבים-
4 ביצים
חצי כוס סוכר
3 כפות שמן
חצי כוס קקאו.
3 כפות קורנפלור.
לקרם-
אריזה שמנת מתוקה /צמחית
אינסטנט וניל כוס חלב
איך מכינים-
להפריד חלבונים וחלמונים.
להקציף חלבונים עם הסוכר. לקצף חזק להוסיף חלמונים שמעורבבים עם השמן ותמצית וניל.
לקצף תפוח.
להוסיף את הקקאו והקורנפלור. בקיפול ובעדינות.
לשים בתבנית תנור נייר אפיה לשמן ,למרוח על כל הניר את התערובת.
לאפות כ 10 דקות בחום 170.
לקרר להפוך על נייר אפיה אחר ולגלגל.
להקציף שמנת אינסטנט וחלב.
למרוח קצפת על העוגה ולגלגל לרולדה בעזרת נייר האפייה.
לעטר ולקשט איך שבה לכם.