עוגת שוקולד שלמותתת ללא גלוטן
מאת – קרן עוז עבודי
הרכיבים-
כוס ו – 3/4 קמח קונדיטור ללא גלוטן
(או קמח תופח של פסח למי שלא חייב ללא גלוטן )
כוס סוכר
שלושת רבעי כוס+כף גדושה של קוקוס
כוס וחצי שוקולית מנופה
קצת פחות מכוס שמן
2 שקיות אבקת אפייה מנופה
1 סוכר וניל
5 ביצים L
ומים רותחים 350 מ"ל
איך מכינים-
את כל היבשים מערבבים יחד בנפרד.
את הביצים והשמן שמים בקערה נפרדת,
מערבבים יחד ושופכים הכל לקערת היבשים.
מערבבים היטב ואז מוסיפים את המים הרותחים.
הבלילה צריכה להיות מעט דלילה.
מעבירים לתבנית ואופים בחום נמוך של 160 מעלות.
50 דקות .
ברגע שנאפה בצדדים ובאמצע פחות,
מכסים בנייר אפייה ואופים עוד 10 דקות בערך.
מוציאים ומכסים במגבת.
מעל גנאש שוקולד-
1100 גר' שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
העוגה הזאת שלמותתתתתתת
קרן
**התבנית היא 24 של קרין גורן
תבנית גבוהה, מתפרקת
חג שמח לכולם