השניצלים של פסח איך להכין שיצאו הכי טעימים שיש.
כמובן שאחרי פסח תחליפו קמח מצה בפירורי לחם זה יוצא מעולה
כל המתכונים לחג הפסח מרוכזים כאן בקישור
הרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס לשניצלים.
2 ביצים
כף חרדל
כף מיץ לימון
כף קורנפלור/קמח תפוחי אדמה
קמח מצה
תבלינים-
כפית שום גבישי
כפית פפריקה מתוקה
כפית בזיליקום/אורגנו יבש/תימין
חצי כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
איך מכינים-
נערבב את הביצים עם כף חרדל, מלח פלפל שחור, לימון וקורנפלור ונוסיף את חזה העוף הפרוס נערבב טוב טוב.
נערבב בקערה את קמח המצה עם התבלינים.
נטבול את פרוסות חזה העוף בפירורים המתובלים ונטגן בשמן משני הצדדים טוב טוב.
ממש טעים
תנסו !