ללא קטגוריה

לחם לפסח – כן שמעתם נכון ! ללא גלוטן כשר לפסח

 

תמונה- ירדנה ג'נאח

 

 

 

לחם כשר לפסח

מתכון מיוחד ללחם כשר לפסח

ללא גלוטן

הרכיבים-

500 גר' קמח ללא גלוטן  מולינו  כשר לפסח (או קמח תמי לשמרים)

קוביה שמרים כשר לפסח  25 גרם

רבע כוס שמן

ביצה

כף מלאה סוכר

כפית מלח

2 כוסות מים

איך מכינים-

בקערת המיקסר נמוסס את השמרים במים עם הסוכר .

נוסיף את שאר הרכיבים.

נלוש לבצק חלק וקצת דביק – תוסיפו עוד מים אם יש צורך.

להעביר לתבנית על ניר אפיה

תבנית בגודל לחלה. (או 2 תבנית אינגליש קטנות )

ניתן לנוח 40 דקות.

נמרח ביצה ושומשום

אפייה 180 מעלות עד ששחום מלמעלה 40 דקות .

ירדנה ג'נאח

תגובה 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *