לחם כשר לפסח
מתכון מיוחד ללחם כשר לפסח
ללא גלוטן
הרכיבים-
500 גר' קמח ללא גלוטן מולינו כשר לפסח (או קמח תמי לשמרים)
קוביה שמרים כשר לפסח 25 גרם
רבע כוס שמן
ביצה
כף מלאה סוכר
כפית מלח
2 כוסות מים
איך מכינים-
בקערת המיקסר נמוסס את השמרים במים עם הסוכר .
נוסיף את שאר הרכיבים.
נלוש לבצק חלק וקצת דביק – תוסיפו עוד מים אם יש צורך.
להעביר לתבנית על ניר אפיה
תבנית בגודל לחלה. (או 2 תבנית אינגליש קטנות )
ניתן לנוח 40 דקות.
נמרח ביצה ושומשום
אפייה 180 מעלות עד ששחום מלמעלה 40 דקות .
בוקר טוב ומועדים לשמחה , היכן ניתן לקנות את הקמחים שמצויינים בתפריט? תודה!