ללא קטגוריה

מצות מגולגלות – בורקס מצות מתובל

Clément Betty Stolper-Clément Bertrand

 

מגולגלות מצות מתכון:
מגולגלות מטוגנות במילוי תפוחי אדמה ובצל
אני הכנתי כמות של 16 יח' (8 מצות)
הרכיבים-
8 מצות
5 תפוחי אדמה מבושלים
בצל גדול
חבילה פטריות
מלח פלפל
כורכום
2-3 ביצים
לערבב עם פטרוזיליה קצוצה ומלח פלפל או תבלינים אחרים.
איך מכינים-
מרטיבים את המצות מתחת לזרם המים כחצי דקה ולכסות במגבת לחה, כחצי שעה.
לוקחים תפוחי אדמה ומועכים לפירה מוסיפים מלח ופלפל.
על מחבת מטגנים בצל או 2 בצלים, עד להזהבה ולאחר מכן מוסיפים חבילה אחת של פטריות.
לתבל במעט מלח, פלפל וחצי כפית כורכום ( לא חובה).
כאשר מוכן לוקחים את הבצל והפטריות ומוסיפים לתוך הפירה ומערבבים.
חוצים כל מצה לחצי ולכל חצי שמים בקצה 2 כפות מהתערובת ומגלגלים.
טובלים בתוך ביצה ומטגנים בשמן במחבת שטוחה כמו לביבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *