עוגיות קינוחים

מתכון למרציפן משובח למימונה

 

רונית פרץ

מאת רונית פרץ

מרציפן למימונה

עוגיות הכי טעימות

הרכיבים-

כוס שקדים מולבנים

כוס סוכר

כפית מיץ לימון

כפית תמצית שקדים

איך מכינים-

טוחנים במעבד מזון את השקדים והסוכר.

מוסיפים את הנוזלים.

עד שהופך למירקם כמו בצק נוח לעבודה.

יוצרים צורות מה שרוצים.

אפשר לקשט או לבצוע בצבעי מאכל כיד הדמיון.

 בהצלחה ובאהבה רונית פרץ
שושי פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *