עוגת גבינה פירורים לפסח
משתפת מתכון – נאווה מלכה
הרכיבים-
חבילה וחצי עוגיות יין
חמאה 200 גר'
2 שקיות סוכר וניל
2 שמנת מתוקה 500 מ"ל
אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר
2 אריזות גבינה לבנה 250
גבינת שמנת 250
איך מכינים-
לטחון במעבד מזון חבילה וחצי של עוגיות יין.(אפשר עם פתי בר אחרי פסח)
להמיס חמאה של 200 גרם. להוסיף 2 שקיות סוכר וניל
לערבב עם הפירורים.
3/4 מפירורים להדק בתבנית 26 קפיצים. עגולה.
1/4 לשים בצד.
לשים את התבנית ל10 דקות בהקפאה..
להקציף –
2 שמנת מתוקה אינסטנט וניל וכוס סוכר לקצף יציב.
לקפל 2 גבינה לבנה וגבינת שמנת אחת
להוציא את התבנית לשים שקף מסביב בשוליים – לא חייבים.אפשר לשים את הקפיץ של התבנית.
לשפוך את תכולת הקצפת וליישר עם פלטה.
לשים במקרר כל הלילה.
להוסיף את פירורי הביסקויטים מלמעלה.
לחילוץ של העוגה בשלמותה – המלצה שלי להקפיא לפני .