מתכון לשניצל קריספי מעלף כל סודות השניצל
רוצים להכין כזה ?
יוכי דהן מגלה לנו את הסודות לניצל שלה
הרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס לשניצל דק
3 ביצים
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפית שום גבישי
3/4 כוס קורנפלור
כפית פפריקה/מעושנת
צלחת עם פירורי לחם עם שומשום
(השתמשתי בפירורי לחם טעם ביסלי)
איך מכינים-
נערבב בקערה ביצים, מלח, פלפל שחור, שום גבישי, קורנפלור ופפריקה מעושנת, –
נכניס את פרוסות חזה העוף לתוך הבלילה. נשרה בערך חצי שעה,
נוסיף לפירורי לחם שומשום, מלח ופלפל,
נטבול כל חזה עוף בתערובת פירורי הלחם ונטגן בשמן עמוק