קבב מעולה בייתי וטעים
מתכון – איילה מרציאנו
הרכיבים-
קילו בשר (צלעות)טחון טרי עם אחוז שומן גבוה
2 שיני שום
חצי צרור העלים כוסברה או פטרוזיליה
2 בצלים מטוגנים (אפשר גם לטחון או לגרד ללא טיגון)
חצי כוס מי סודה
מלח
פלפל שחור
כפית כמון/בהרט
איך מכינים-
את כל המרכיבים מערבבים לתערובת אחידה ולשים טוב.
יוצרים קציצות עגולות או מאורכות של קבב.
מחממים מנגל לטמפרטורה גבוהה
וצולים טוב
אפשר על פלנצ'ה או תנור חום גבוהה
גם בנינג'ה.