בשר ללא קטגוריה מתכונים מהירים

איך להכין קבב מעולה בייתי וטעים

איילה מרציאנו

קבב מעולה בייתי וטעים

מתכון – איילה מרציאנו 

 

הרכיבים-

קילו בשר (צלעות)טחון טרי עם אחוז שומן גבוה

2 שיני שום

חצי צרור העלים כוסברה או פטרוזיליה

2 בצלים מטוגנים (אפשר גם לטחון או לגרד ללא טיגון)

חצי כוס מי סודה

מלח

פלפל שחור

כפית כמון/בהרט

איך מכינים-

את כל המרכיבים מערבבים לתערובת אחידה ולשים טוב.

יוצרים קציצות עגולות או מאורכות של קבב.

מחממים מנגל לטמפרטורה גבוהה

וצולים טוב

אפשר על פלנצ'ה או תנור חום גבוהה

גם בנינג'ה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *