ללא קטגוריה סלטים צמחוני

סלט ירקות עשיר עם קריספי בטטה

רוית שוייץ
הנה סלט ממש עשיר
הוא מתאים לכל ארוחה חגיגית ובמיוחד לחג השבועות
תשמרו את המתכון הזה כי אתם חייבים להכין
הרכיבים-
 חסה עלים לבבות או אייסברג
בטטה גדולה אחת
מלפפון ירוק פרוס
כוס עגבניות שרי חתוכות לחצי
100 גר' גבינה בולגרית מפוררת
אגוזי קשיו בחופן  שבורים
רוטב אלף האיים לפי טעם.
איך מכינים-
מכינים את הבטטה –
חותכים לרצועות דקות וגם קצת יותר עבות. ומטגנים בשמן עמוק.
מסדרים את הירקות בקערה יפה להגשה.
את הרצועות של הבטטה העבות שמים בתוך הסלט ואת הרצועות הדקות, מניחים מעל הכל ליופי ולטעם.
את הקשיו שוברים לחתיכות קטנות ומפזרים בתוך הסלט.
את הסלט הזה ניתן לאכול עם רוטב אל האיים..
או שתערבבו – 2 כפות מים ,
כף גדושה מיונז עם כפית חרדל כף קטשופ ומלפפון חמוץ חתוך דק דק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *