כרוב ממלוא
פטנט להכנה מהיר
מאת – יעל אליאב
הרכיבים-
כרוב ערבי
3 עלי סלרי
3 כוסות אורז עגול
פטרוזיליה קצוצה
3 עגבניות
3 בצלים
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון
לרוטב –
לימון
רבע כוס שמן
כף אבקת מרק
מלח
פלפל שחור
-אם רוצים
להוסיף
כף פפריקה, רסק,
איך מכינים-
כרוב ערבי – זה כרוב גדול ושטוח
להקפיא אותו לפחות ל24 שעות
אחכ להוציא ולהפשיר עד שנהיה רך ומופשר .
אחכ לפרק את העלים אחד אחד ולשטוף .
לחתוך למשולשים על עלה.
למילוי
3 כוסות אורז עגול להשרות קצת במים חמים
לסנן
להוסיף סלרי קצוץ דק פטרוזליה קצוצה
3 עגבניות קלופות קצוצות דק
3 בצלים מטוגנים עם השמן
מלח
פלפל
לימון
למלא את העלים
לסדר יפה בסיר
לרוטב
מים חמים לכיסוי לערבב עם
לימון , שמן , אבקת מרק עוף . מלח ופלפל
בישול שעה אש נמוכה.