ללא קטגוריה

גביניות מיוחדות במילוי ריקוטה

שרה פאול
גביניות במילוי ריקוטה וטוב טעם
מאת – שרה פאול
הרכיבים-
חומרים לבצק
1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים או 50 גר שמרים טריים
200 גרם חמאה
1 שמנת חמוצה
1 ורבע כוסות סוכר
3 ביצים
חצי כוס חלב להתחיל עם חצי כוס ואם יש צורך להוסיף
1\4 כוס קוניאק
חומרים למלית
2 גביעים של גבינת ריקוטה פרסקה
2 חבילה טוב טעם
4 כפות גדושות אינסטנט וניל
1 ביצה
סוכר לפי הטעם
איך מכינים-
בקערת המקסר לנפות את הקמח,
להמיס את החמאה עם החלב ולהביאו לדרגת פושר.
להוסיף לקערה את השמרים סוכר, הבצים השמנת והקוניאק.
ללוש בצק רך ונעים כ- 10 עד 12 דקות להתפיח פעמיים.
בינתיים לערבב את הגבינות עם הסוכר ופודינג וניל והביצה. לשים במקרר עד שהבצק תופח
כאשר הבצק תפח פעמיים לחלק לכדורים ולתת לנוח כ-20 דקות.
לפתוח מלבן ולחלק לרבועים של 9 ס"מ בערך.
לשים כפית גדושה מהמלית ולאחד את 4 הקצוות.
לכסות במגבת ולהתפיח שוב.
לחמם תנור ל180-190 מעלות.
למרוח ביצה טרופה ולאפות עד שמשחים.
בגמר האפייה להוציא את התבנית לכסות במגבת עד שמתקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *