זו העוגה האהובה עלי כי אני אוהבת קינמון
והיא קלה וטעימה
המתכון מאת – נורית רפולי
הרכיבים-
4 ביצים
2 וחצי כוסות קמח
כוס שמן
שקית א. אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים או כוס מים
כף קינמון מעורבב עם 2 כפות סוכר
איך מכינים-
להקציף את הביצים שלמות כ 4 דקות ואז להוסיף את כוס סוכר להמשיך להקציף כ 8 דקות לא לוותר על זה
להנמיך מהירות המיקסר.
להוסיף בהדרגה את השמן
ואז את הקמח והאפיה והסודה לשתיה.
לערבב ביחד ולהוסיף את הנוזלים לא להקציף יותר מידיי.
לשמן תבנית 24 לשפוך חצי מהתערובת ולפזר קצת מהקינמון והסוכר,
לשפוך את מה שנשאר מהתערובת ומעל לפזר את מה שנשאר מהקינמון והסוכר
אפשר גם אגוזים עם הקינמון
אפייה 170 מעלות 40 דקות עד שהעוגה יציבה לבדוק עם קיסם.