היא עוגת השוקולד קלה והכי טעימה
הכינה ליליאן פרידמן
המתכון של Miri Shterzer
הרכיבים-
2 כוסות קמח
כוס שוקולית
2 כפות קקאו
אבקת אפייה שקית
קורט מלח
חצי כפית סודה שתייה
3 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס וחצי מים
סוכר וניל
רבע כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד שבור
ציפוי –
150 גר' שוקולד מריר /חלב
50 גר' חמאה
רבע כוס שמנת מתוקה
איך מכינים-
מערבבים בקערה אחת כל היבשים.
בקערה שניה –
טורפים ביצים סוכר ,וניל ,מים ושמן.
מוסיפים את היבשים ומערבבים לתערובת חלקה.
מעבירים תבנית 24 קפיצית.
מפזרים שוקולד צ'יפס לתוך העוגה.
אפיה 170 מעלות 40 דקות
מכינים את הציפוי שהעוגה מתקררת ושופכים מעל.
אפשר לקשט באגוזים קצוצים