חמותי לימדה אותי להכין סיגרים מתוקים במילוי שקדים! אחד הדברים
בצק סיגרים מתוקים
המתכון מאת -דיקלה מורציאנו
הרכיבים-
לבצק –
כוס מים
כוס שמן
קורט מלח
כף חומץ
בערך 3 כוסות קמח לעיתים צריך קצת יותר.
מילוי-
2 כוסות שקדים טחונים לבנים
כוס סוכר
ביצה אחת
מעט גרידת לימון
1 סוכר וניל
סיגרים מתוקים במילוי שקדים! זה אחד הדברים הטעימים שפגשתי
איך מכינים –
הבצק – מערבבים את ממרכיבי הבצק לקבל בצק חלק וגמיש.
את המילוי – מערבבים לעיסה ויוצרים גלילים קטנים
שמים את הבצק לנוח רבע שעה
פותחים את הבצק אחרי מנוחה מורחים שמן וקצת קמח ומגלגלים לרולדה
מנוחה נוספת של חצי שעה
ואז חותכים חתיכה מהבצק פותחים אותה דק מניחים גליל של מילוי וסוגרים טןב ומגלגלים לסיגר .
אחרי שהכל מוכן מטגנים בשמן עמוק לצבע יפה .
סירופ סוכר :
2 כוסות סוכר כוס אחד מים
פרוסת לימון
מרתיחים וטובלים את הסיגרים המטוגנים
בהצלחה