עוגת גבינה של הבתי מלון
להגשה רוטב מייפל
זמן הכנה 5 דקות על השעון
עוגת גבינה בית מלון/ אילנית בניזרי
תודה לאילנית בניזרי על המתכון
המתכונים של אילנית בניזרי ופתרונות למטבח
הרכיבים –
750 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם מסקרפונה(או תוספת של 250 גרם גבינה לבנה) או גבינת שמנת
5-6 ביצים
כוס סוכר
גרדת לימון מלימון
3 כפות קורנפלור
3 כפות קמח רגיל
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
איך מכינים –
לחמם תנור על 160 מעלות
כל המצרכים לערבב בקערה עם מטריפה
עד למרקם חלק
מומלץ לנפות את הקרונפלור,הקמח והפודינג למניעת גושים.
לשמן תבנית מרובעת מלבנית הבינונית עם חמאה .
העוגה לא יוצאת גבוהה
זמני אפייה משתנים מתנור לתנור
בערך כשעה וחצי.
העוגה מוכנה כשמסביב הצבע חום ובמרכז נישאר לבן…לכבות את התנור ולהשאיר בתנור מכובה לעוד כשעה.
לשמור במקרר ,ניתן לצפות במייפל,אבקת סוכר וכד' .
טעימה ברמות ‼️