איזה פשטידה טעימה זו
משתפת – מלי מלכה
פשטידת עוף ותפוחי אדמה – כל הארוחה בפשטידה ואין צורך בתנור
מתכון מעולה
הרכיבים-
ארבע תפוחי אדמה גדולים מבושלים ומעוכים לפירה
חזה עוף אחד
4 ביצים
חצי צרור פטרוזיליה
גזר מבושל
מלח
כורכום
פלפל שחור
פפריקה
כמון
תבלינים להוסיף לפי הטעם
איך מכינים-
בקערה מועכים את תפוחי האדמה
ואת הגזר.
חזה עוף לבשל במים עם מלח רבע שעה. לחתוך לחתיכות קטנות (אפשר להשתמש בעוף שנשאר מהמרק)
להוסיף לקערה
להוסיף ביצים פטרוזיליה ותבלינים.
לחמם מחבת עם רבע כוס שמן.
להעביר תערובת ולהדק.
5 דקות על אש גבוהה ולהנמיך.
עוד כ- 20 דקות.
לקחת צלחת ולהפוך לצד שני ולטגן באותה צורה.
.-אפשר להכין צמחוני בלי העוף