עוגת פרג לשבת – אמא'לה ואבא'לה למכורים בלבד
משתפת במתכון – דינה חיים
הרכיבים-
4 ביצים
2 כוסות קמח
כוס וחצי פרג טחון טרי
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
ציפוי –
חצי אריזה שמנת מתוקה
100 גר שוקולד מריר
איך מכינים-
נקציף ביצים עם סוכר במיקסר .
נערבב בקערה קמח, פרג, וניל אבקת אפייה .
נוסיף שמן ומיץ נערבב טוב .
נקפל את קצף הביצים לקערה ונערבב בעדינות עד שנקבל תערובת חלקה.
נעביר לתבנית אנג'ל עם החור .
אפייה 160 , 170 מעלות כ- 50 דקות לבדוק למרכז העוגה עם קיסם.
לאחר שמחלצים את העוגה שמתקררת ,
לחמם שמנת ושוקולד .
לשפוך מעל העוגה .