בראוניז שוקולד מעולהה😉😉😉😉
מתכון מאת שרית מזיוף
הרכיבים –
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' חמאה
4 ביצים
כוס סוכר
כפית ת.וניל
3/4 כוס קמח
רבע כפית מלח
איך מכינים –
להמיס 200 גרם שוקולד מריר(לפחות 60% מוצקיי קקאו)עים 200 גרם חמאה ולצנן.
להקציף 4 ביצים שלמות עים כוס סוכר וכפית תמצית וניל.
לקפל את תערובת השוקולד(המצוננת)אל קצף הביצים . לנפות פנימה 3/4 כוס קמח ורבע כפית מלח. לערבב בקיפול .
לאפות בתבנית מלבנית קטנה15/25
או 20/20
עם נייר אפייה משומן
160-170 מעלות כ 20 -30דקות.