ללא קטגוריה

מלפפונים כבושים, הצלחה מובטחת אם תעקבו אחרי המתכון

רחל בוארון

מלפפון כבוש, הצלחה מובטחת אם תעשו לפי המתכון שכתבתי

 

הרכיבים-

מלפפון (עדיף קטנים צרים )

6 שיני שום

פלפל חריף

צרור שמיר

על כל כוס כפית מלח גס

פלפל אנגלי אפשרי

איך מכינים –

לפני שמתחילים מעקרים את הצנצנת , שופכים מים רותחים לתוך הצנצנת וגם על המכסה.

שופכים ומייבשים.

מסדרים מלפפונים שום ושמיר בתוך הצנצנת בצפיפות.

למלא במים עם מלח על כל כוס כפית מלח גס.

לסגור ולאטום לערבב טוב.

לשים על השיש 4-5 ימים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *