פסטה ברוטב אדום
איזה סיר פצצה
מאת – Shiran Aharony Lazimi
הרכיבים –
חבילה ספגטי לבשל לפי ההוראות
רוטב –
שמן זית
3 שיני שום כתושות
2 עגבניות
קופסה עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
עלי בזיליקום
קצת אורגנו
קצת פפריקה
מלח
פלפל שחור
איך מכינים –
נטגן בשמן שום עגבניות ורוטבים.
ניתן בישול ונוסיף קצת מהמים שבישלנו את הספגטי.
לטחון הכל בבלנדר מוט כולל עלי בזיליקום
נוסיף את הספגטי לתוך הרוטב ונבשל כמה דקות שיספוג טעמים .
הטיפ הכי חשוב כלל ברזל – שהפסטה תחכה לרוטב ולא הפוך.
רוצים חלבי תגישו עם פרמזן