קציצות בקר עם אפונה וסלרי זה מדהים
ואי צורך לטגן את הקציצות
מתכון – תהילה ימין
הרכיבים-
לקציצות –
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור
מלח
רוטב –
בצל
כורכום
פלפל שחור
שמיר
כוסברה
2 כוסות אפונה
ענפי סלרי עלים
שום
איך מכינים –
הרוטב –
בסיר שטוח, מטגנים בצל עם הרבה שמן
ואז מטגנים כורכום ופלפל שחור
ואז שמים את כל הירקות:
שמיר כוסברה אפונה סלרי בצל שום ומערבבים היטב
מים רותחים לגובה חצי סיר
מכסים טוב טוב ונותנים לזה לבעבע
שזה מבעבע מכניסים את הקציצות
לעיסה של הקציצות:
לערבב 500 גרם בקר טרי
מגרדים בצל בינוני
פטרוזיליה קצוצה ממש
פלפל שחור
ומעט מלח
עושים מהם כדורים ומסדרים בסיר
בישול כשעה עד שהנוזלים מצטמצמים.