ללא קטגוריה

סיר קציצות שאין שני לו

 

Tehila Yamin

קציצות בקר עם אפונה וסלרי זה מדהים

ואי צורך לטגן את הקציצות

מתכון – תהילה ימין
הרכיבים-
לקציצות
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור
מלח
רוטב –
בצל
כורכום
פלפל שחור
שמיר
כוסברה
2 כוסות אפונה
ענפי סלרי עלים
שום
איך מכינים –
הרוטב –
בסיר שטוח, מטגנים בצל עם הרבה שמן
ואז מטגנים כורכום ופלפל שחור
ואז שמים את כל הירקות:
שמיר כוסברה אפונה סלרי בצל שום ומערבבים היטב
מים רותחים לגובה חצי סיר
מכסים טוב טוב ונותנים לזה לבעבע
שזה מבעבע מכניסים את הקציצות
לעיסה של הקציצות:
לערבב 500 גרם בקר טרי
מגרדים בצל בינוני
פטרוזיליה קצוצה ממש
פלפל שחור
ומעט מלח
עושים מהם כדורים  ומסדרים בסיר
בישול כשעה עד שהנוזלים מצטמצמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *