עוגיות קינוחים

עוגיות שושנים שחיילים ממש אוהבים

 

אסתי זוהרץ

אלו עוגיות שכל החיילים אוהבים

אז אם אתם מכינים אריזות עם עוגיות לחיילים

תכללו גם את המתכון זה

באדיבות אסתי זוהרץ

הרכיבים-

לבצק :
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה/נטורינה(200ג)/חמאה
3 חלמונים L
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/2 כוס מים/מ.תפוזים
מעט גרידת לימון
קמח לפי הצורך בערך 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד פעמי חם
מצרכים למרנג –
3 חלבונים L
1 כוס סוכר
3 כפות פודינג וניל
איך מכינים- 
אופן הכנת המרנג :
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה סוכר ..
להוסיף בתנועות קיפול
3 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה :
ללוש את כל מרכיבי הבצק לבצק חלק ונעים
*לחלק את הבצק ל – 3 חלקים שווים
 לרדד לצורת מלבן כל חלק על גבי נייר אפיה מעל להניח נייר נוסף .
 למרוח שליש מרנג בצורה אחידה על כל מלבן
לחתוך עם סכין רצועות ארוכות בעובי 3 סנטימטר
 לגלגל כל רצועה לצורת ספירלה (שבלול)
 להניח את שושני הבצק על גבי תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בחום בינוני 180-200 מעלות בערך 13 דקות או עד להזהבה קלה מאוד
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *