ממתק טחינה שוקולד ואגוזים
הרכיבים-
כוס ורבע אגוזי מלך
200 גר' שוקולד מריר
2 כפות שמן
כוס טחינה גולמית
3 כפות סילאן
איך מכינים-
לקלות אגוזי מלך על מחבת כמה דקות לקרר.
לקצוץ את האגוזים לחתיכות גסות.
להמיס 200 גר' שוקולד מריר עם 2 כפות שמן רגיל במיקרוגל
כל 30 שניות ולערבב עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים .
לאחר שעיסת השוקולד חלקה יש להוסיף 1 כוס טחינה גולמית ,
ושלוש כפות של סילאן .
להוסיף 2/3 מהאגוזים לתערובת השוקולד ולערבב.
לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ולהכניס את עיסת השוקולד
לתבנית. לפזר את שליש האגוזים הנותר מעל העיסה.
לקרר בפריזר כ- שעה .
להוציא ולפרוס לקוביות בגודל הרצוי.