זה תבשיל נדיר והכי טעים מבית אמא
מאת –Ayala Hezroni
הרכיבים-
בצל קצוץ
2 שיני שום
4 כרעיים חצויים
פלפל שחור
מלח
כפית פפריקה
כפית כורכום
מעט מרק עוף
כף רסק עגבניות
פלחי חצי כרובית
איך מכינים-
בסיר רחב מחממים 3 כפות שמן ומטגנים בצל ושום.
מוסיפים חלקי עוף ומטגנים יחד.
מוסיפים תבלינים. ואחר כך את הרסק עם מים כ-2 כוסות.
מסדרים את פרחי הכרובית ומבשלים כשעה על גז נמוך מכוסה במכסה.
אפשר פרחי כרובית קפואים?
כן