עוגת גבינה קלה והכי טעימה
תבנית 24 או 26
הרכיבים –
750 גר' גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
כוס ורבע סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור
5 ביצים
ציפוי –
שמנת מתוקה
כף אבקת סוכר
איך מכינים –
מערבבים בקערה גבינה עם שמנת וסוכר.
מוסיפים את שאר הרכיבים לתערובת ולקבלת בלילה חלקה.
מעבירים לתבנית .
אפייה 150 מעלות שעה ורבע .
סוגרים את התנור ומשאירים את העוגה.
לאחר קירור מצפים את העוגה בקצפת.
מקציפים שמנת ואבקת סוכר .
מקשטים למעלה.
העוגה הכי טעימה
עשיתי לפי המתכון וההוראות
תבנית 24קטן לכמות כזה
עלתה לי עד השמיים ברגע שסגרתי נפלא למה?
היא לא אמורה להיות גבוהה – לא מפרידים ביצים ולא מקציפים – לא אמורה לעלות או לרדת