המתכון המושלם לציפס לא מטוגן
אפוי בתנור וקריספי
מאת אילנית בניזרי
הרכיבים –
10 תפוחי אדמה קטנים לפרוס דק
מלח גס
כף קורנפלור
פלפל שחור גרוס
מעט כורכום
שמן זית
אפשר רוזמרין ,טימין יבש קצת
איך מכינים –
נרתיח את פרוסות תפוחי האדמה 5 דקות בדיוק ונסנן.
ונסדר על נייר אפייה.
נקמח בקורנפלור את תפוחי האדמה .
נערבב תבלינים עם שמן זית.
נבריש את תפוחי האדמה
נכניס לתנור 220 מעלות.
נהפוך לצד שני באמצע האפייה.
עד ששחום ואפוי.
בתאבון